O nama

Udružili smo se kako bi promovirali i popularizirali rekreativno bavljenje sportom.
Evo koja je naša priča…

Mi smo udruga građana osnovana 2007. godine s ciljem promocije, unaprjeđenja i razvoja sportske rekreacije u Republici Hrvatskoj te osvještavanje građana i pružanje stručne pomoći o važnost aktivnog načina života i zdravih prehrambenih navika sa svrhom preventivnog djelovanja, unapređenja i zaštite zdravlja.

Udruga od svog osnutka osmišlja i provodi programe i projekte kojima kod pojedinca želimo osvijestiti važnost koncepta aktivnog življenja.

Smatramo da aktivan život u sinergiji sa zdravom prehranom pomaže u osnaživanju duha i tijela, a što doprinosi poboljšanju zdravlja i posljedično tome i kvalitete života.

Okupljamo građane u svrhu poticanja bavljenja rekreativnim sportom te provođenja sustavne tjelovježbe.

Članica smo matičnog saveza (Zagrebački savez sportske rekreacije) te Hrvatskog saveza nordijkog hodanja s kojima surađujemo u provedbi nekih naših programa. Usko surađujemo i s gradom Zagrebom (ured za zdravstvo i ured za sport) te Zagrebačkim atletskim savezom.

Udruga ima sjedište u Zagrebu, ali projekte provodi ili je provodila u svim većim hrvatskim gradovima (Split, Rijeka, Osijek, Pula).

Pomažemo vam da živite aktivan život!